MINI Driving School Roordink
eigen verklaring praktijkexamen - Mini Driving School Roordink

2toDrive for 16+

MINI Driving School Roordink heeft haar complete lesmethode ingericht op het veiliger opleiden van jonge autobestuurders. Dit doen wij onder andere door moderne lesmethoden te gebruiken, je zoveel mogelijke verschillende rij-ervaring op te laten doen, én natuurlijk ervoor te zorgen dat  je met plezier lest in een fantastische lesauto. Maar er is meer, wij zijn groot voorstander van 2toDrive. Dé methode om al jong te starten met het behalen van je autorijbewijs en onder begeleiding van een ouder/begeleider jouw eerste zelfstandige rij-opleiding op te doen. Wel zo veilig!

horizontale-lijn

Wat is 2toDrive?

2toDrive is een programma waarbij je al al op je 17e jouw rijbewijs kunt halen en onder begeleiding van iemand (familie/vrienden) met ervaring de weg op mag. Om ervoor te zorgen dat je op je 17e klaar bent voor het praktijkexamen zijn een theoriecertificaat en voldoende rij-ervaring natuurlijk onmisbaar.

Maar wanneer mag je nu precies beginnen met praktijklessen, je theoriecertificaat halen en uiteindelijk je rijbewijs aanvragen? En wat heb je nog meer nodig om te kunnen rijden met 2toDrive?

horizontale-lijn

Wat mag ik op welke leeftijd?

Vanaf 16 jaar:

Vanaf 16,5 jaar:

Vanaf 17 jaar:

Vanaf 18 jaar:

2todrive1

horizontale-lijn

Informatie over de begeleiderspas

De begeleiderspas kun je aanvragen vanaf het moment dat je 16,5 bent. Op deze pas worden jouw coaches/begeleiders vermeld. Je hebt minimaal 1 begeleider nodig, maar dit mogen er maximaal 5 zijn. Jij kiest zelf wie jouw coaches worden. Dit mag een familielid, vriend of bekende zijn, zolang ze maar voldoen aan de voorwaarden voor coach. Zo is er altijd wel iemand die jou kan begeleiden op de weg.

Iedere begeleider moet zichzelf eerst aanmelden als jouw coach/begeleider. Dit moet via de website van het RDW.

Als de aanvraag van alle coaches is goedgekeurd kun jij de begeleiderspas aanvragen. Wanneer je aan alle voorwaarden voldoet, ontvang je de begeleiderspas binnen 10 dagen en kun je het praktijkexamen afleggen. Vraag hier jouw begeleiderspas aan.

horizontale-lijn

2toDrive iets voor jou? Neem een kennismakingsles!

Onze dochter Naomi heeft gisteren haar rijbewijs gehaald bij Mini Driving School Roordink! Dit onder de professionele begeleiding van Pieter. Naomi vond de lessen heel leerzaam, gezellig en afwisselend en dat allemaal in een geweldige auto. Vooral ook de city trip naar Amsterdam vond ze geweldig. Ze is in korte tijd klaargestoomd voor het examen! We zijn dan ook meer dan tevreden over Mini Driving School Roordink! Reuze bedankt, Pieter!!

Fam. v.d. Broek 

Wil je weten of lessen op je 16e iets voor jou is? De kennismakingsles is de perfecte methode om kennis te maken met de MINI, instructeur en om erachter te komen of je ‘het in de vingers’ hebt.  Probeer het eens 60 minuten, waarom niet? Lees meer over de kennismakingsles.

horizontale-lijn

Ik wil:

Naam*

Email-adres*

Telefoonnummer*

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres