MINI Driving School Roordink

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

Verlenging lockdown tot 10 februari
Gisteren heeft het kabinet besloten de lockdown te verlengen tot 10 februari. Dit betekent dat alle rijlessen, toetsen, examens en cursussen tot die tijd niet doorgaan. 

Inplannen nieuwe toets of examen
Wanneer je een toets en/of examen hebt gepland in de periode tot 10 februari kan je deze zonder extra kosten inhalen. De dag na de oorspronkelijke datum van je toets of examen neemt onze backoffice contact met je op. Er wordt dan samen met jouw een nieuwe datum afgesproken. 

Inplannen nieuwe rijlessen
De rijlessen worden door je instructeur gepland. Hij of zij neemt contact met jouw op om een nieuw lesschema te plannen. 

Inplannen nieuwe cursus
Wanneer je een cursus hebt gepland staan in de periode tot 10 februari kan je deze zonder extra kosten inhalen. Wanneer er nieuwe data bekend zijn neemt onze backoffice contact met je op om een nieuwe cursus in te plannen. 

Geldigheid certificaten, examenresultaten en code 95
Certificaten, passen of examenuitslagen die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, werden eerder vanuit de overheid verlengd. Bekijk hier welke geldigheid voor jou geldt.

Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe updates.

horizontale-lijn

Veel gestelde vragen

Zijn jullie bereikbaar voor contact?
Onze kantoor in Putten is gesloten voor bezoek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 487 59 22.

Ik heb rijlessen of een cursus gepland staan tijdens de lockdown. Wanneer kan ik die inhalen?
Afhankelijk van hoelang de lockdown gaat duren en wanneer jij je toets en/of examen gepland hebt staan, worden door onze backoffice nieuwe rijlessen en cursussen ingepland. Hiervoor nemen wij contact met jou op.

Ik heb een toets en/of examen gepland staan tijdens de lockdown. Wat nu?
Alle toetsen en examens die tijdens de lockdown gepland staan worden op een later moment ingehaald. Wanneer daar zicht op is word je hierover geïnformeerd door onze backoffice.

Mijn theoriecertificaat verloopt bijna en ik kan binnenkort geen examen doen. Wat nu?
Verloopt de geldigheid van het theorie-examen tussen 1 januari en 1 mei 2021, dan blijft deze tot 1 oktober 2021 geldig. 

 

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres