MINI Driving School Roordink

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.


Protocol rijlessen

Download hier onze protocol die wij hanteren tijdens de rijlessen. Het protocol hanteren wij bovenop de richtlijnen van de overheid.

Praktijklessen
Alle praktijkopleidingen zijn weer toegestaan. Wel zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden. Deze vind je terug in het opgestelde rijlesprotocol. Lees deze goed door en voorkom verrassingen.

Theorielessen en examens
Tot en met 20 april neemt het CBR nog geen theorie-examens voor de auto, motor en bromfiets af. Tot en met juli worden er plekken vrijgehouden voor het inhalen van uitgestelde theorie-examens. Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode vanaf 1 augustus.

Geldigheid certificaten en examenresultaten
Certificaten en examenuitslagen die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, werden eerder vanuit de overheid verlengd. Bekijk hier welke geldigheid voor jou van toepassing is.
 
Openingstijden
Bezoek bij ons kantoor in Putten is weer mogelijk. Ons kantoor in Putten is open tijdens de reguliere openingstijden van maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.00. 
 
We houden je op de hoogte!
De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wij adviseren je om deze pagina regelmatig te controleren.

Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe updates.

horizontale-lijn

Veel gestelde vragen

Zijn jullie bereikbaar voor contact?
Bezoek bij ons kantoor in Putten is weer mogelijk. Ons kantoor in Putten is open tijdens de reguliere openingstijden van maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.00. 

Mijn theoriecertificaat verloopt bijna en ik kan binnenkort geen examen doen. Wat nu?
Uitslagen van theorie-examens worden door het CBR verlengd. Kijk op de website van het CBR wat voor jou van toepassing is.

 

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres