MINI Driving School Roordink

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

Protocol rijlessen
Download hier onze protocol die wij hanteren tijdens de rijlessen. Het protocol hanteren wij bovenop de richtlijnen van de overheid.

Rijlessen mogen weer worden gestart.
Vanaf maandag 11 mei mogen er weer rijlessen worden gegeven. We snappen dat iedereen weer graag wil beginnen. Om dit in goede banen te leiden nemen wij met jou contact op om lessen in te plannen. Er kunnen nog geen examens worden ingepland. Wanneer het CBR daar weer klaar voor is kunnen wij ook met jou een examen inplannen.

Om een slimme en verantwoorde opstart te realiseren heeft het CBR alle theorie-examens die ná 20 mei gereserveerd staan geannuleerd. Ook de praktijkexamens voor de auto worden voor de rest van het jaar uit de planning gehaald. Kandidaten kunnen deze straks kosteloos opnieuw inplannen.

Uiteraard volgen we alle gezondheidsmaatregelen op tijdens de rijlessen. Deze zijn opgesteld in ons protocol die voor aanvang van de eerstkomende rijles met je wordt gedeeld.

Voor meer informatie, houd deze pagina in de gaten.

Wat kan je in de tussentijd doen?
In de afgelopen tijd hebben we een aantal keer een online quiz gespeeld met onze leerlingen die met hun autotheorie bezig zijn. Houdt je mail in de gaten en speel de volgende keer ook mee!

Vanaf januari 2020 werken alle leerlingen die hun autorijbewijs halen met DRI-VR. Een virtual reality pakket waarmee je thuis op de bank verkeerssituaties kan oefenen. DRI-VR heeft in de afgelopen weken een speciaal Thuiszitpakket ontwikkeld waarmee jij je niveau op pijl houdt. Heb jij geen DRI-VR in je lespakket? Voor slechts €59,00 kan je het pakket bestellen op dri-vr.nl. Hiermee kan je 3 weken thuis verkeerssituaties oefenen. Een aanrader!

Veel gestelde vragen

Mijn theoriecertificaat is of gaat verlopen. Wat moet ik doen?
Certificaten die verlopen zijn door de coronamaatregelen blijven tot in ieder geval 1 december geldig.

Ik heb verschijnselen van verkoudheid of griep. Kan mijn les doorgaan?
Nee. Heb je verschijnselen van verkoudheid of griep, meld dit bij je instructeur of bij onze kantoormedewerkers. De rijles wordt dan verplaatst.

Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen in de lesvoertuigen?
We volgen de richtlijnen zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Onze lesvoertuigen worden voor en na iedere les schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Wat moet ik doen als ik een nieuwe cursus wil inplannen?
Zodra we weer kunnen plannen, nemen wij contact met je op.

Wanneer kan ik een nieuwe toets of examen plannen?
Dat is nog niet bekend. Wanneer dit weer mogelijk is bij het CBR nemen wij contact met je op.

Zijn jullie wel bereikbaar voor contact?
Ons kantoor in Putten is geopend tijdens de normale openingstijden. Al onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres