MINI Driving School Roordink

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

Protocol rijlessen
Download hier onze protocol die wij hanteren tijdens de rijlessen. Het protocol hanteren wij bovenopĀ de richtlijnen van de overheid.

 

Veel gestelde vragen

Mijn theoriecertificaat is of gaat verlopen. Wat moet ik doen?
Certificaten die verlopen zijn door de coronamaatregelen blijven tot in ieder geval 1 december geldig.

Ik heb verschijnselen van verkoudheid of griep. Kan mijn les doorgaan?
Nee. Heb je verschijnselen van verkoudheid of griep, meld dit bij je instructeur of bij onze kantoormedewerkers. De rijles wordt dan verplaatst.

Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen in de lesvoertuigen?
We volgen de richtlijnen zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Onze lesvoertuigen worden voor en na iedere les schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht. Je dient deze zelf mee te nemen.

Zijn jullie bereikbaar voor contact?
Ons kantoor in Putten is geopend op afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 487 59 22.

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres