MINI Driving School Roordink
17-005-MDSR_blok_website_examenstunt_vervolgpag_schans

Examenstunt 2018: Wie gaat dit jaar zijn rijbewijspakket winnen?

Helaas! De spetterende winactie is afgelopen..

Op zaterdag 2 juni om 10.00u is de winactie Examenstunt 2018 tot een einde gekomen. Exact om tien uur is de winnaar bepaald. Jeanny Haverkamp is de gelukkige! Zij had maar liefst meer dan 2400 likes op haar gepersonaliseerde banner. Wat was het een spannende wedstrijd en wat hebben veel mensen actief meegedaan. Alle deelnemers bedankt!

Ben je te laat geweest met inschrijven of heb je de actie gemist? Like ons op Facebook zodat je nooit meer een actie mist!

Psst! Volg ons gelijk op Instagram! 😉

—————————————————————————————————————————

Bekijk hier de foto’s van de uitreiking!

Is het toch gaan kriebelen en wil jij weten hoe het is om te rijlessen bij Mini Driving School Roordink? Meld je hier snel aan voor een proefles! 

Kleine lettertjes: Het is gratis en je zit nergens aan vast! Give it a try! 

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres