MINI Driving School Roordink

MINI Driving School Roordink in Amersfoort!

Na het succes in Lelystad, Nijkerk en Veenendaal komt de gaafste rijschool van Nederland nu naar AMERSFOORT! En dat mag iedereen weten!

facebook_post_1200x627_newkidintown_amersfoort

horizontale-lijn

Je bent toch niet gek?

Het is heel simpel, bij MINI Driving School Roordink krijg je meer voor hetzelfde geld. Wij bieden alle ondersteuning van een grote rijschool, tegen de prijs van een kleine rijschool. Daarnaast moet je dit in ieder geval weten over MINI Driving School Roordink:

Wij geloven dat je door een betere lesmethode, meer plezier en een te gekke lesomgeving sneller en beter leert autorijden. Daarom kiezen heel veel leerlingen voor MINI Driving School Roordink. Maak kennis tijdens een gratis proefles!

horizontale-lijn

Gratis proberen, neem een proefles

Iets nieuws wil je eerst proberen, ja toch? Neem daarom een gratis proefles! Vraag hem nu direct aan, je zit nog nergens aan vast:). 

Ja, ik wil een kennismakingsles aanvragen:

Naam*

Email-adres*

Telefoonnummer*

(Max. 1 gratis proefles per persoon. Je zit nog nergens aan vast en wordt gebeld om ‘hem’ in te plannen.)

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres