MINI Driving School Roordink
Praktijkexamen - Mini Driving School

So you think you can drive?

Het praktijkexamen: hét beslissende moment of jij straks zelfstandig mag autorijden of nog even door moet gaan met rijlessen. Om praktijkexamen te mogen doen, moet je eerst je theorie-examen hebben gehaald. Je moet MINI Driving School Roordink machtigen om het praktijkexamen voor je aan te vragen.

horizontale-lijn

Dit moet je weten over het praktijkexamen!

Neem mee: een geldig legitimatiebewijs, je oproepkaart en het ingevulde zelfreflectieformulier.

Het praktijkexamen duurt 55 minuten. De examinator kan je drie verschillende opdrachten geven:

Tijdens het praktijkexamen laat je zien wat je tijdens je rijlessen hebt geleerd. Het is niet erg als je een foutje maakt; het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is dat je veilig en zelfstandig kunt rijden en dat je rekening houdt met het overige verkeer.

horizontale-lijn

Faalangst examen

Ben je erg zenuwachtig om examen te doen? Dan kan MINI Driving School Roordink een speciaal faalangstexamen voor je reserveren bij het CBR. Er is dan meer tijd om je op je gemak te stellen en tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

horizontale-lijn

Nadat je geslaagd bent?

Na het examen hoor je meteen of je bent geslaagd en al na een dag kun je jouw rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis in je woonplaats. Voor de aanvraag heb je een geldig legitimatiebewijs en een recente pasfoto nodig. De kosten van het rijbewijs kunnen per gemeente verschillen. Je mag pas autorijden als je het rijbewijs daadwerkelijk hebt.

horizontale-lijn

Slagen in een MINI? Start met een kennismakingsles!

Er is niet zo gaaf als slagen in een MINI. Vooral omdat wij ervoor zorgen dat je meer ervaring hebt dan bij een gewone rijschool; denk aan de citytrip en modernere lesmethode! Ben je nog niet overtuigd? Lees dan snel over de kennismakingsles en vraag ‘m aan!

horizontale-lijn

Vragen?

We staan je graag te woord.

BEL 085 – 487 59 22

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres