MINI Driving School Roordink

This is how we do it

Het team van MINI Driving School Roordink helpt je graag bij alle stappen op weg naar je rijbewijs zodat je zelfverzekerd en verantwoord leert autorijden.

Met onze rijlessen zoeken we zo veel mogelijk gewone verkeerssituaties op, die je straks ook moet ‘trotseren’ als je je rijbewijs eenmaal hebt. Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen je examenrondje feilloos rijdt, maar dat je écht met vaardigheden en zelfvertrouwen wegrijdt. Dat kan alleen door het te ervaren en te doen.

Je instructeur rijdt de MINI voor op een van tevoren afgesproken tijdstip en plaats. Bij jou thuis, bij de sportschool of tijdens je tussenuren op school.

Je voortgang wordt bijgehouden in een speciale rijles app. Zo kun je precies zien welke vorderingen je maakt. Bovendien worden je lessen gefilmd: leuk voor later.

Citytrip

Met de City Trip Experience ga je samen met een andere cursist een dag autorijden zoals autorijden bedoeld is. Je wisselt elkaar op deze dag af achter het stuur.

Dit gaan we zeker doen tijdens de City Trip Experience:

De City Trip Experience is een ervaring waar je de rest van je leven plezier van hebt!

De meesten starten eerst met een kennismakingsles. Jij ook? Lees meer over jouw eerste kennismakingsles:

Kennismakingsles

Ik wil:

Naam*

Email-adres*

Telefoonnummer*

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres