MINI Driving School Roordink
theorie examen - Mini Driving School

First things first

Voordat je je praktijkexamen gaat doen, wordt eerst je theoretische kennis getest met het theorie-examen van het CBR. We geven je alle info die je nodig hebt. Bekijk de video’s en lees de info hieronder.

horizontale-lijn

 

De meest gestelde vragen over het theorie-examen

 

horizontale-lijn

Wat houdt het theorie-examen in?

Het theorie-examen bestaat uit twee onderdelen:

Als je slaagt, is je certificaat 2 jaar geldig.

Om je voor te bereiden op het theorie-examen bieden we een online theoriepakket aan waarmee je op een snelle en interactieve manier je theorie-examen kunt halen. Je kunt bij MINI Driving School Roordink ook terecht voor individuele of klassikale trainingen. Als je er helemaal klaar voor bent vragen wij het theorie-examen voor je aan.

Het examen wordt afgenomen op de examenlocatie van het CBR en duurt driekwartier. Je moet minimaal 16 jaar zijn om het theorie-examen af te leggen. Denk eraan dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

De kosten voor een klassikaal theorie-examen bedragen € 42,50. Natuurlijk is het ook mogelijk om een individueel theorie-examen aan te vragen. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Starten met leren?

KLIK EN START

LICENCE TO_ FREEDOM

Alvast even proeven aan een superdikke MINI lesauto? Schrijf je in voor een PROEFLES dan kijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: info@minidrivingschoolroordink.nl

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail adres

Voorkeur tijdstip

GIFTBOX THUIS ONTVANGEN?

Iedereen die zijn rijlessen begint bij MINI Driving School Roordink ontvangt een giftbox die is gevuld met leuke gadgets en vele voordelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug!

Naam

Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail adres